specialty coffee & more

Otkrijte arome koje kriju iznimnu vještinu

kava

Honduras

Kava čijem ćete se profinjeno slatkastom okusu uvijek vraćati. Grade ga nježno izbalansirane arome bogate karamele, moćnih bobica i čokolade.

Prženje

Ethiopia Sidamo

Naša najsvestranija i sveobuhvatna kava koja će vam kod svake pripreme otkriti svoje nove čari. Lagano pržena ima naglašene voćne i cvjetne note, dok dulje prženje izražava čokoladnu aromu.

Prženje

Burundi Masha

Spremni za šalicu prepunu egzotične arome? Otkrijte čarobnu kombinaciju limuna, čokolade i začina koja će vas razoružati svojim aromama i okusom.

Prženje

čaj

Fruit Potpourri

Aromatična mješavina voća koje će očarati i najzahtjevnije ljubitelje čaja

Nepal Sakhejung

Aromatični crni čaj iz Nepala očarati će sve ljubitelje crnog čaja svojim intenzivnim notama.

China White Tea

Bijeli čaj sa cvjetnim, travnatim, slatkim i suhim okusom

za potpuni užitak

oprema

Espresso aparati

Espresso kava svoje korijene vuče iz Italije, a u našoj ponudi pronađite Flair ručne espresso aparate koji će Vam omogućiti pripremo savršenog espressa kod kuće.

Syphon i oprema

Syphon datira iz davnih 1830-ih godina, a Kava Kavana je prvo mjesto na kojemu možete probati Syphon kavu. U syphon kavi možete uživati i kod kuće uz naše električne i ručne syphone.

Filter kava

Iako je filter kava izvorno tradicija sjevernih i zapadnih zemalja, sve veću popularnost stječe i u Hrvatskoj. U vrhunskim filter kavama uživajte u udobnosti vlastitog doma uz Chemex ili V60.

Coffee shop

Kava Kavana

Kava Kavana nije običan kafić. Kava Kavana je zajednica ljubitelja prave kave. Posebni smo po velikom broju različitih zrna kave iz raznih krajeva svijeta; u načinu pripreme, kao i načinu pečenja. Mi smo prvi i jedini syfon coffee house u Hrvatskoj. Mi smo priča o umijeću pripreme i ispijanja kave. Želite li i vi biti dio ove priče? Posjetite naš Coffee Shop na adresi Bukovačka cesta 27 i pripremite se za putovanje kroz cijeli svijet – samo jednom šalicom kave.

kava u prozi

hrHrvatski

DRUŠTVENE MREŽE

CHOOSE YOUR LANGUAGE