Coffee Catering

Vaša kava, naša strast. Posebni trenutci zajedno!

Usluga pripreme i posluživanja kave na eventima

Stvorite čaroliju na vašem događaju uz našu vrhunsku kavu – napravimo zajedno trenutke za pamćenje!

U Kavi Kavani, svaki događaj dobiva poseban okus. Naša strast prema kavi se ogleda u našem coffee cateringu koji obogaćuje vaše posebne trenutke. Naši iskusni baristi brižno pripremaju i poslužuju kavu visoke kvalitete, osiguravajući da vaši gosti uživaju u svakom gutljaju.

Bez obzira na vrstu događaja – bilo da je to poslovni seminar, rođendanska proslava ili nešto između – Kava Kavana pruža nezaboravno iskustvo kave. Dopustite nam da svojom stručnošću i pažnjom podignemo razinu vašeg događaja. Vaši gosti zaslužuju samo najbolje, a mi smo tu da im to pružimo.

Iskusite posebnost uz naš Kava Catering!

Kava je više od pića – to je iskustvo koje osvaja sva čula i obogaćuje posebne trenutke u našem životu.
U srcu naše strasti prema kavi je naš coffee catering, koji je osmišljen da vam pruži vrhunsko kafićko iskustvo u svakom posebnom trenutku.

Kontaktirajte nas

Svaka šalica kave koju poslužujemo je pažljivo pripremljena od najfinijih zrna kave. Naši baristi su stručnjaci u svom poslu i posvećeni su tome da svaka šalica bude savršeno izbalansirana i ukusna. Bilo da preferirate klasičnu espresso, kremasti cappuccino ili osvežavajući cold brew, mi imamo sve što vam treba da uživate u vrhunskom caffee iskustvu.

Obratite nam se s povjerenjem!

Ime:

Email*

Poruka: